Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Мравката Мира. The story about Ten-Thousend-And-ThreeАвтор: Урсула Вуоренлина
Дата на издаване: 11.09.2014
Издателство: Лекти Бук Студио (Lecti Book Studio)
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 260 мм.
Страници 20
Тегло: 150 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
8.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Ела в голямата гора! Тук живее една мравка, която търси собствен дом. Книгата разказва как мравката Мира тръгва по собствен път и става самостоятелна. Въпреки притеснения Мира слуша себе си и преодолява страховете си. Книгата носи послания за доброто и любовта към животните. Те носят всички отличителни характеристики на хората създават у децата усещането за хуманизъм, любов и грижа към животните - модерна тема, която засяга всеки аспект от живота. 


Изключително подходяща за учене на англииски език за деца до 5-и клас.


Урсула Вуоренлина


В ежедневието си Урсула работи като преводач от фински на шведски език. „Най-вълнуващо за мен е да пиша собствени разкази. Започнах с това на 14 години и тогава се интересувах най-вече от коне. По-късно прописах и на нови теми. Други хобита в свободното ми време са Литературният съюз на Нюланд (южна Финландия) и хоровото пеене. 

Урсула пише основно на шведски, но нейните книги винаги се издават на два езика, в оригинал на шведски и фински. Трите творби The Story about Butterfly Buddy / Пеперудата Петя, The Story about Grasshopper Greg / Щурецът Стоян и The Story about Ten-Thousand-And-Three / Мравката Мира бяха издадени на английски и български през 2014 г. от 


Подобни продукти

Да прогониш мрака с песен Да прогониш мрака с песен Керълайн Удуорд 0.00 лв.
Нарисувай зли създания Нарисувай зли създания Катерина Данаилова 2.99 лв.