Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Проклятие Или Господ има други планове за тебАвтор: Бойка Николас
Дата на издаване: 15.09.2017
Издателство: Asociacion Hispano-Bulgara
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 292
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
13.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Проклятие Или Господ има други планове за теб“ е универсална  книга за превратностите на съдбата.

Чрез преживяванията на главните герои, белязани от  много емоционални рани, сексуални авантюри, любов, омраза и дори от смъртта на главния герой,  авторката,  Бойка Николас, ни кара да се замислим дали всичко е съдба или е въпрос на личен избор.

Тя дълбае проницателно в душите на своите персонажи – Александър,  на една от любовниците му – Асмара,  на  неговата жена Константина, която едновременно го мрази и обича, на  София, бабата на Асмара, посветила се на магии и клетви...

„Прояклятие или Господ има други планове за теб“ е една вълнуваща  семейна история, която се развива в няколко различни  краища по света, започнала  през 50-те години и продължила до наши дни. Тя държи читателя в напрежение през цялото време и го кара да се замисли за паралелните светове, за живота  и след смъртта, за  телепатията, невидимата връзка между хората и за кармата.

Въпреки  сюжетната линия, интересното  в „Проклиятие или Господ има други планове за теб“, е че всяка една от главите  е същевременно отделен и самостоятелен разказ. 

Това е една книга, която никога не свършва, защото с края й се отваря началото за размисъл върху личната история на всеки един от нас.

Бойка Николас

Бойка Николас е изтъкнат испанист. Специализирала е „Литературна критика“ и „Испаноамериканска литература“. Авторката е живяла и работила като журналист и преподавател в България и Централна Америка, а в Испания – като издател. 
Животът ù е бил изпълнен с лишения, грешки, изстрадана мъдрост, борба, „падания“, издигане, страдания, загуби, победи, раздели и пътувания. 
В момента управлява Неправителствена Организация със седалище в Мадрид и София. Титуляр е на „Академия за езиково обучение“. Посветена е на хуманитарни каузи в областта на междукултурното посредничество и международното сътрудничество за интеграция на хора в неравностойно положение. 
Бойка Николас е автор, преподавател, „рейки мастер“, „коуч“, треньор по емоционална интелигентност и личностно израстване, като помага на хората да бъдат не само успешни, но и щастливи. 


Подобни продукти

Сонет 130 Сонет 130 Ганка Филиповска 14.00 лв.
Наслука Наслука Фабио Дженовези 18.00 лв.