Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Голямото мравешко приключение. Тhe Great Ant AdvntureАвтор: Урсула Вуоренлина
Дата на издаване: 16.09.2015
Издателство: Лекти Бук Студио (Lecti Book Studio)
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 220 мм.
Широчина: 270 мм.
Страници 80
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Мравката Мира и приятели имат нови приключения в гората. Опасни животни и червени мравки ги заплашват, но Мира намира решения и помага на приятелка, която не може да върви. Двете книги в едно разказват за пълноценен, радостен живот с приятели, които държат един на друг, как се преодоляват трудности и за влизане в болница.  Книгата носи послания за доброто и любовта към животните. Те носят всички отличителни характеристики на хората създават у децата усещането за хуманизъм, любов и грижа към животните - модерна тема, която засяга всеки аспект от живота. Изключително подходяща за учене на англииски език за деца до 6ти клас.

Книгата е двуезична (български и английски) е подходяща за деца между 4 и 12 г.

Урсула Вуоренлина


В ежедневието си Урсула работи като преводач от фински на шведски език. „Най-вълнуващо за мен е да пиша собствени разкази. Започнах с това на 14 години и тогава се интересувах най-вече от коне. По-късно прописах и на нови теми. Други хобита в свободното ми време са Литературният съюз на Нюланд (южна Финландия) и хоровото пеене. 

Урсула пише основно на шведски, но нейните книги винаги се издават на два езика, в оригинал на шведски и фински. Трите творби The Story about Butterfly Buddy / Пеперудата Петя, The Story about Grasshopper Greg / Щурецът Стоян и The Story about Ten-Thousand-And-Three / Мравката Мира бяха издадени на английски и български през 2014 г. от 


Подобни продукти

Артур и Забранения град Артур и Забранения град Люк Бесон 12.00 лв.
Знаменити сгради Знаменити сгради Робърт Коуп 4.99 лв.
Тялото говори Тялото говори Цвета Белчева 9.99 лв.