Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Пеперудата Петя. The Story About Butterfly BuddyАвтор: Урсула Вуоренлина
Дата на издаване: 09.09.2015
Издателство: Лекти Бук Студио (Lecti Book Studio)
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 260 мм.
Страници 16
Тегло: 150 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
8.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

В гората живеят гъсеници, които само мислят за ядене. Петя също търси вкусотии, но опасностите дебнят отвсякъде. Тази книга за деца разказва за гората и различни животни, как една гъсеница става пеперуда и как можем да се грижим един за друг.  Книгата носи послания за доброто и любовта към животните. Те носят всички отличителни характеристики на хората създават у децата усещането за хуманизъм, любов и грижа към животните - модерна тема, която засяга всеки аспект от живота. 

Книгата е двуезична е и изключително подходяща за учене на англииски език за деца до 5-и клас.

Урсула Вуоренлина


В ежедневието си Урсула работи като преводач от фински на шведски език. „Най-вълнуващо за мен е да пиша собствени разкази. Започнах с това на 14 години и тогава се интересувах най-вече от коне. По-късно прописах и на нови теми. Други хобита в свободното ми време са Литературният съюз на Нюланд (южна Финландия) и хоровото пеене. 

Урсула пише основно на шведски, но нейните книги винаги се издават на два езика, в оригинал на шведски и фински. Трите творби The Story about Butterfly Buddy / Пеперудата Петя, The Story about Grasshopper Greg / Щурецът Стоян и The Story about Ten-Thousand-And-Three / Мравката Мира бяха издадени на английски и български през 2014 г. от 


Подобни продукти