Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Мая и концертът на талантите

ISBN: 9786199087107; За деца


Автор: Зорница Иванова
Дата на издаване: 11.10.2017
Издателство: Издателство "Кокиче"
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 103
Тегло: 150 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Мая е българче, което живее със семейството си в Чикаго. Тя няма търпение да участва в училищния концерт на талантите, но в деня на първата репетиция Хубавата Сузи я изключва от групата си. Мая е съкрушена, но скоро на помощ й идва една специална гостенка – българската фея Розичка, закрилница на всички български деца по света.

С помощта на феята Розичка и на една българска учителка Мая и приятелите й се научават да играят фолклорния танц Шопска копаница и участват в концерта на талантите със своето изпълнение.

Дали Мая и приятелите й ще успеят да запазят своето изпълнение в тайна и да изненадат всички в деня на концерта? И дали ще намерят носиите си, които мистериозно изчезват от съблекалнята, навреме, за да изпълнят хорото и да се борят за първата награда?

Чрез тази история децата ще се докоснат до магията на българските народни танци, а също и ще станат свидетели на това как Мая намира кураж да повярва в себе си, да се бори за мечтите си и да бъде лидер. Уникалното съчетание на актуални детски теми с елементи от българския фолклор прави тази книжка чудесен подарък за всяко българско дете.

Мая и концертът на талантите“ е първата книжка от поредицата „Феята Розичка и българските деца по света“.


Подобни продукти

Разкази, пътеписи Разкази, пътеписи Иван Вазов 0.00 лв.
Скрито съкровище Скрито съкровище Ейми Трий 3.99 лв.