Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Италия земя с душа

ISBN: 978-619-230-018-0; Пътеписи


Автор: Веселина Филипова
Дата на издаване: 18.10.2017
Издателство: Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 235 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници 160
Тегло: 500 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

След успеха на първото издание на „Италия – земя с душа” авторката Веселина Филипова допълва с нови, очарователни места своите пътеписи за la bellissima Италия. Второто издание на книгата е все така луксозно, богато илюстровано и пълноцветно, с почти два пъти по-голям обем от първото.  
Диапазонът на интересите й е доста голям: от симпатичните „най-хубави села в Италия” до дизайнерски хотели, от живота по аристократичните вили край езерата на Север, до простичкия живот на Юга, от средновековни замъци до барокови градини. 
Читателят ще бъде очарован „да присъства” както на зимната еуфория на карнавала във Виареджо, така и на августовската страст по палиото в Сиена.
Разгръщайки лист след лист той ще съпреживее различната емоция Италия: пастелна, сгушена в себе си и мъглива като Чинкуе Тере в края на сезона. Разнолика - така, както са различни бъбривите трули на Алберобело и смълчаните саси на Матера. 
В книгата има интересни легенди, любопитни факти, все малко познати места, които крият история и тайни.
„Италия – земя с душа” не е обикновен сбор от пътеписи. Това е книга емоция, която те кара да мечтаеш за пътешествия. За да откриеш за себе си тази чудесна страна, с нейните култура и цивилизация, прекрасна кухня и вина, традиции и празници, мелодичен език и песни - все мигове, които да съхраниш в собствената си памет. 

Подобни продукти

Италия земя с душа Италия земя с душа Веселина Филипова 18.00 лв.
Целта е върхът Целта е върхът Петер Хабелер (и Карин Щайнбах) 20.00 лв.
Пет месеца в Нова Гвинея Пет месеца в Нова Гвинея Петър Берон 16.00 лв.
Сану, Батуре! Сану, Батуре! Петър Берон 19.00 лв.