Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Джак и Ема на хотел

ISBN: 978-619-7268-02-7; За деца


Автор: Нуша Роянова
Дата на издаване: 01.11.2017
Издателство: Дъбови листа
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 300 мм.
Широчина: 230 мм.
Страници 22
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Джак и Ема на хотел“ е втората книжка от поредицата „Джак и Ема“, в която кученцето Джак и неговото приятелче – котката Ема заминават на хотел! Да-а-а, съвсем истински хотел за домашни любимци, където хората си оставят своите питомци, когато заминават!!! Една Коледна история, миришеща на първи снежинки, пушек от комини, малко тъга от раздяла и мнооого любов!!!!

В поредицата „Джак и Ема“ ще прочетете интересни истории за кучето Джак, котката Ема и малкото момиченце Вики – тяхната стопанка! Обикновени случки и пътешествия, изпълнени с много любов, топлина и уют!

Подходяща за дечица от 6 до 11- годишна възраст. Книжките от поредицата са с прекрасни илюстрации, преливащи от багри, нарисувани с нетрадиционни техники. Обикновено децата се прехласват от реалноста на рисунките, съчетана с нестандартни модерни подходи към пространство, светлина и сенки.
Нуша Роянова
, авторката на текстовете и илюстрациите, е родена в България. Расте в Родопите, попива колорита и магията на величествената планина, които по-късно предава в почити всичките си произведения. Дълги години художничката живее и твори в Бостън, Америка. През 2004 год. Нуша Роянова се завръща в родината си, основава школа по рисуване „Дъбови листа“, където обучава десетки дечица, а през 2015 год. създава издрателство за детски книжки „Дъбови листа“.


Подобни продукти

Огледалото на лъжата Огледалото на лъжата Ейми Трий 3.99 лв.
Нарисувай приказни същества Нарисувай приказни същества Катерина Данаилова 2.99 лв.
Лекът на баба Лекът на баба Нуша Роянова 7.00 лв.