Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Джак и Ема

ISBN: 978-619-7268-00-3; За деца


Автор: Нуша Роянова
Дата на издаване: 01.11.2017
Издателство: Дъбови листа
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 300 мм.
Широчина: 230 мм.
Страници 22
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

В поредицата „Джак и Ема“ ще прочетете интересни истории за кучето Джак, котката Ема и малкото момиченце Вики – тяхната стопанка! Обикновени случки и пътешествия, изпълнени с много любов, топлина и уют!
„Джак и Ема“ е първата книжка от поредицата, в която става ясно как момиченце на име Вики се сдобива първо с куче, а след това и с котка! До тук добре, но после ще разберете и как живеят куче и котка под един покрив!!! Забавна история по съвсем истински случай, написана и илюстрирана от българската писателка и художничка: Нуша Роянова. Подходяща за дечица от 6 до 11- годишна възраст. Книжките от поредицата са с прекрасни илюстрации, преливащи от багри, нарисувани с нетрадиционни техники. Обикновено децата се прехласват от реалноста на рисунките, съчетана с нестандартни модерни подходи към пространство, светлина и сенки.
Нуша Роянова е родена в България. Расте в Родопите, попива колорита и магията на величествената планина които по-късно предава в почити всичките си произведения. Дълги години художничката живее и твори в Бостън, Америка. През 2004 год. Нуша Роянова се завръща в родината си, основава школа по рисуване „Дъбови листа“, където обучава десетки дечица, а през 2015 год. създава издателство за детски книжки „Дъбови листа“.


Подобни продукти

НОРВЕЖКИ НАРОДНИ ПРИКАЗКИ НОРВЕЖКИ НАРОДНИ ПРИКАЗКИ Катлийн Мураками 5.00 лв.
Семки и бонбонки Семки и бонбонки колектив 8.99 лв.
ФЕРДО В ПЛЕН ФЕРДО В ПЛЕН Ондржей Секора 16.00 лв.