Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Джак и Ема

ISBN: 978-619-7268-00-3; За деца


Автор: Нуша Роянова
Дата на издаване: 01.11.2017
Издателство: Дъбови листа
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 300 мм.
Широчина: 230 мм.
Страници 22
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
7.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

В поредицата „Джак и Ема“ ще прочетете интересни истории за кучето Джак, котката Ема и малкото момиченце Вики – тяхната стопанка! Обикновени случки и пътешествия, изпълнени с много любов, топлина и уют!
„Джак и Ема“ е първата книжка от поредицата, в която става ясно как момиченце на име Вики се сдобива първо с куче, а след това и с котка! До тук добре, но после ще разберете и как живеят куче и котка под един покрив!!! Забавна история по съвсем истински случай, написана и илюстрирана от българската писателка и художничка: Нуша Роянова. Подходяща за дечица от 6 до 11- годишна възраст. Книжките от поредицата са с прекрасни илюстрации, преливащи от багри, нарисувани с нетрадиционни техники. Обикновено децата се прехласват от реалноста на рисунките, съчетана с нестандартни модерни подходи към пространство, светлина и сенки.
Нуша Роянова е родена в България. Расте в Родопите, попива колорита и магията на величествената планина които по-късно предава в почити всичките си произведения. Дълги години художничката живее и твори в Бостън, Америка. През 2004 год. Нуша Роянова се завръща в родината си, основава школа по рисуване „Дъбови листа“, където обучава десетки дечица, а през 2015 год. създава издателство за детски книжки „Дъбови листа“.


Подобни продукти

Елфите Елфите Колектив  7.50 лв.
 Карлсон, който живее на покрива Карлсон, който живее на покрива Астрид Линдгрен 6.90 лв.
За какво мечтае Меги За какво мечтае Меги Елена Венелинова Жаблянова 5.50 лв.