Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Египетският Прагносис - том 4


Автор: Ян ван Райкенборг
Дата на издаване: 01.11.2012
Издателство: Издателство Розейнкройц
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 272
Тегло: 500 гр.
Твърди корици: Да
 

 Изпрати запитване

Езотеричен анализ на Tabula Smaragdina и Corpus Hermeticum.
С дълбока радост и вътрешна благодарност предаваме за печат четвъртата и последна част на нашето издание Египетският прагносис и неговият зов във вечното днес. В съответствие със задачата и призванието на Младото гностично братство на Златния Розенкройц, с това издание ние искаме отново да провъзгласим и обясним на търсещото човечество спасителното послание на всички времена в неговата Универсална форма, за да може конкретният път към осъществяване на истинското жизнено предопределение на човека да бъде отново осъзнат и видян ясно от него.
В тези последни времена, когато всички стари сигурности се разклащат и рушат, безкрайно много хора жадуват за Едната светлина, която винаги свети в тъмнината, но тъмнината не може да я схване. За всички тези търсещи отново прозвучава „от Египет” зовът на Любовта и Мъдростта на Оня, който не може да изостави творенията на своите ръце. Който наистина Го търси, ще разбере зова на херметичната мъдрост и ще знае какво трябва да се случи.
Дано тогава той да откликне своевременно на този зов. Жътварите на това време са готови и дано мнозина се присъединят към жътвата.
из Предговора от автора