Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Войните на Розите: Света троицаАвтор: Кон Игълдън
Дата на издаване: 06.11.2017
Издателство: Издателство Алма
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 450
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
19.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Епичната сага „Войните на Розите” от Кон Игълдън - всепризнат майстор на историческите романи - продължава с втората книга „Света троица”
 
Годината е 1454-та, a Хенри VI е повален от коварна болест, която поразява ума и сетивата му. Кралят само формално управлява Англия, а това засилва бунтовническите настроения в страната. Амбициозната кралица Маргарет от Анжу – една от най-противоречивите и властни жени в английската история – се опитва да защити интересите на съпруга си и да запази мира.
Междувременно сред феодалите се надига негодувание и мощните фамилии Йорк, Солсбъри и Уорик се обединяват срещу кралската власт. Новата „света троица” планира да въстане и да пренапише с кръв хода на историята. Сблъсъкът между родовете Ланкастър и Йорк обрича Англия на гражданска война и разпокъсване… Ще възвърне ли Хенри VI престола си в Лондон?

Кон Игълдън

Кон Игълдън е роден през 1971 г. и е син на англичанин и ирландка, чийто дядо е известен автор. Завършва училище „Свети Мартин“ и „Училище на търговците Тейлър“ в Нортуд, Лондон. Учи английски в Лондонския университет и преподава езика седем години, като става главен учител по английски в Римокатолическо училище „Свети Григорий“. По-късно загърбва учителската професия и дебютира като писател с книгата „Вратите на Рим“. Женен с три деца и живее в Хартфордшър, Англия. Известен е със поредиците „Цезар“ и „Чингис“.


Подобни продукти

СИЦИЛИАНЕЦЪТ СИЦИЛИАНЕЦЪТ Марио Пузо 12.00 лв.
Протоколът Адриан Протоколът Адриан Алън Фолсъм 0.00 лв.
Физика на тъгата Физика на тъгата Георги Господинов 14.00 лв.