Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Номерология на успехаДата на издаване: 05.12.2017
Издателство: Милена Иванова - ЕА
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 170 мм.
Широчина: 120 мм.
Страници 262
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Да
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

"НОмерология на успеха" е първата книга за Милена Иванова ЕА, която събира десетгодишният и опит в сферата на нумерологията. В книгата се разглеждат 45 нумерологични напътствия за ежедневието. Читателите ще видят рисунки на авторските нумерологични карти на Милена Иванова, които имат придругаващи ги лечебни кодове. Читателите могат да използват кодовете като квантово средство за лечение.Всяко напътствие и код са свързани с основна житеска тема и идват при нас, за да ни научат на нещо, споделя авторката. 
Целта на тази книга е да помогне бързо и лесно да сътворите успеха в живота си. Числата са магичният ключ на Вселената, чрез който да отворите вратата към успеха, щастието и любовта. Картините в книгата са своеобразни нумерологични мандали, лично рисувани от Милена Иванова, които да използвате като инструмент за навлизане дълбоко в себе си и духовния си свят. Книгата ще ви даде прекрасна възможност да преживеете личностната и духовна същност по един различен и вълнуващ начин.


Книгата се нарича "НОмерология на услеха" и се изписва с буквата "О", защото нумерологично самата дума има по-добра вибрация и в нея е закодиран успех, ако се изписва с буквата О вместо "У".

Подобни продукти