Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Ти си това, което презентираш

ISBN: 978-619-7366-01-3; Икономика и бизнес


Автор: Кирил Янев
Дата на издаване: 22.11.2017
Издателство: Анима Артс
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 230 мм.
Широчина: 160 мм.
Страници 128
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

„Ти си това, което презентираш“ е книга презентация за презентацията. Форматът на книгата е „10х10“. Разшифровано това означава 10 теми за презентацията, представени в 10 слайда всяка. В нея авторът разглежда въпроси, свързани с философията и особено психологията на презентиране, където се разглеждат и въпросите, свързани и със страха от публично говорене. Представени са трите форми на комуникация - визуална, вокална и вербална. Описана е и пътната карта на една презентация – от подготовката, през представянето, до анализа и самооценката на презентираното съдържание -  трите етапа, които трасират презентационния процес – прекомуникативен, комуникативен и посткуманикативен.
Книгата е богато илюстриране, а езикът достъпен и за широката аудитория. Ако се налага да презентирате по какъвто и да е повод, тази книга е прекрасно ръководство да разберете тази наука. Наука, която трябвя дя се практикува като изкуство.


Подобни продукти

ДЕЛОВА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ ДЕЛОВА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ Николина Георгиева 0.00 лв.
РЪКОВОДСТВО ПО ПАРИ, БАНКИ И ПАРИЧНА ПОЛИТИКА РЪКОВОДСТВО ПО ПАРИ, БАНКИ И ПАРИЧНА ПОЛИТИКА Радко Радков и Даниела Манчева 0.00 лв.