Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

КубътАвтор: Алекс Гор
Дата на издаване: 25.04.2018
Издателство: Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 244
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
17.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Насред Либийската пустиня загадъчно се появява зарината до половината в дюните руска ядрена подводница. В небето плува странно сияние, което мени цвета си сякаш според настроението. Никой не знае какво се случва, но всички са сигурни – двете явления са свързани... и по всяка вероятност касаят извънземна намеса.

Международен екип от разнородни специалисти – пълничък гениален математик, епикурейски настроен вундеркинд, нахакан журналист с тъмно петно в биографията и красива биоложка-работохолик, заедно с военни от САЩ и Русия се заемат с разплитането на мистерия, която може би заплашва цялото човечество.

В хаос от математически уравнения, физични ребуси и времеви парадокси, сред мисловни загадки и динамични схватки, нашите герои, самите те оплетени в сложни отношения и собствени демони, се опитват да прозрат Куба – какъв е, откъде се е появил… и дали е способен да унищожи всички нас.

Подгответе се за напрегната история, която ще грабне вниманието ви така, че дълго няма да спрете да мислите за нея!

Алекс Гор

Самоуверен и успял хирург, иноватор и работохолик, Алекс Гор изненадва за пореден път всички с пробива си в писателското поприще.

„Аз не съм типичният писател. Ако има такова нещо въобще. 
Не съм и типичният доктор. А за това вече има създаден образ. 
Предполагам, никога не съм бил и типичният ученик. По онова време имах повече обеци, отколкото бе позволено. И по-често пушех до оградата на даскалото, отколкото влизах в час. А сега имам повече татуировки и по-малко мозъчни клетки, отколкото е прието за утвърден лекар. 
Но пък нося на пиене в степен, достойна за истински хирург.
И за успял писател.“


Днес лошото момче на медицината се занимава с разработка на дентален софтуер за лицева естетика, следва право, пише книги и е утвърден стоматолог-хирург. Понастоящем клиниките му са сред най-посещаваните, а той е един от водещите специалисти не само в своята страна, но и в Европа.
Преди срещата си с проф. Макдауъл, Алекс Гор твърди, че единственото по-тъпо от писането на книги е четенето им. 
След това се отдава на таланта си да описва еднакво вълнуващо както пътуване през черни дупки, така и оргии с лесбийски ласки, заринати с кокаин. Изкушенията, крими елементите и комедията често се преплитат в безкраен коктейл от първокачествена дрога, отпечатана на хартия. Библейските препратки съпътстват творчеството му както в подводница, акостирала незнайно откъде в пустинята, така и при описание на брутално изнасилване пред неделното училище в малко градче край реката.

Лудост? Гениалност?
Готови ли сте да опитате?


Подобни продукти

Съвършен герой Съвършен герой Саманта Джеймс 0.00 лв.
Червена жътва Червена жътва Антони Стоилов 20.00 лв.