Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

КубътАвтор: Алекс Гор
Дата на издаване: 25.04.2018
Издателство: Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 244
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
17.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Насред Либийската пустиня загадъчно се появява зарината до половината в дюните руска ядрена подводница. В небето плува странно сияние, което мени цвета си сякаш според настроението. Никой не знае какво се случва, но всички са сигурни – двете явления са свързани... и по всяка вероятност касаят извънземна намеса.

Международен екип от разнородни специалисти – пълничък гениален математик, епикурейски настроен вундеркинд, нахакан журналист с тъмно петно в биографията и красива биоложка-работохолик, заедно с военни от САЩ и Русия се заемат с разплитането на мистерия, която може би заплашва цялото човечество.

В хаос от математически уравнения, физични ребуси и времеви парадокси, сред мисловни загадки и динамични схватки, нашите герои, самите те оплетени в сложни отношения и собствени демони, се опитват да прозрат Куба – какъв е, откъде се е появил… и дали е способен да унищожи всички нас.

Подгответе се за напрегната история, която ще грабне вниманието ви така, че дълго няма да спрете да мислите за нея!

Алекс Гор

Самоуверен и успял хирург, иноватор и работохолик, Алекс Гор изненадва за пореден път всички с пробива си в писателското поприще.

„Аз не съм типичният писател. Ако има такова нещо въобще. 
Не съм и типичният доктор. А за това вече има създаден образ. 
Предполагам, никога не съм бил и типичният ученик. По онова време имах повече обеци, отколкото бе позволено. И по-често пушех до оградата на даскалото, отколкото влизах в час. А сега имам повече татуировки и по-малко мозъчни клетки, отколкото е прието за утвърден лекар. 
Но пък нося на пиене в степен, достойна за истински хирург.
И за успял писател.“


Днес лошото момче на медицината се занимава с разработка на дентален софтуер за лицева естетика, следва право, пише книги и е утвърден стоматолог-хирург. Понастоящем клиниките му са сред най-посещаваните, а той е един от водещите специалисти не само в своята страна, но и в Европа.
Преди срещата си с проф. Макдауъл, Алекс Гор твърди, че единственото по-тъпо от писането на книги е четенето им. 
След това се отдава на таланта си да описва еднакво вълнуващо както пътуване през черни дупки, така и оргии с лесбийски ласки, заринати с кокаин. Изкушенията, крими елементите и комедията често се преплитат в безкраен коктейл от първокачествена дрога, отпечатана на хартия. Библейските препратки съпътстват творчеството му както в подводница, акостирала незнайно откъде в пустинята, така и при описание на брутално изнасилване пред неделното училище в малко градче край реката.

Лудост? Гениалност?
Готови ли сте да опитате?


Подобни продукти

СВРЪХНАТОВАРВАНЕ  СВРЪХНАТОВАРВАНЕ Артър Хейли 12.00 лв.
Написано на челото ми Написано на челото ми Нафиса Хаджи 0.00 лв.
ЗАРАДИ ТЕБ ЗАРАДИ ТЕБ Джанел Тейлър 12.00 лв.