Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Все още кърваво...Автор: Антъни Бурдейн
Дата на издаване: 13.04.2018
Издателство: SMART BOOKS
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 346
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
19.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Обяснение в любов към света на храната и хората, които готвят.
Мъж, жена, гей, хетеро, легален, нелегален, родна страна - на кого му пука? Или можете да сготвите омлет, или не можете. Или можете да сготвите петстотин омлета за три часа - както твърдите, и както се изисква от работата, - или не можете. В кухнята няма как да излъжете. Използването на сексуални метафори за описанието на храна е практика, която небрежно, дори автоматично се използва от повечето кулинарни писатели - моя милост също е редовен извършител. Тя обаче сякаш е точно на място, когато става дума за ханойското фо.
Някои неща не остаряват. Те са просто класика. Никога не спирате да ги оценяване. Ентусиазмът ви може да намалее съвсем, съвсем малко, но винаги се връщате. Било то "Let It Bleed" на Rolling Stones или секс на задна прашка, хубавото си е хубаво.
Ако сте на двайсет и две, здрави и жадни за пътешествия и знания, горещо ви приканвам да пътувате - колкото е възможно по-далеч и колкото се може повече. Спете на земята, ако трябва. Наблюдавайте как живеят, ядат и готвят другите хора. Учете се от тях, където и да отидете.

Подобни продукти

Гoтвaрскa книгa 4: Ястия с мeсo Гoтвaрскa книгa 4: Ястия с мeсo Мария Атанасова 0.00 лв.
Тестени закуски и сладкиши Тестени закуски и сладкиши Мария Атанасова 6.00 лв.
Улицата на крадците Улицата на крадците Матиас Енар 14.00 лв.