Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Сезонът на мечтитеАвтор: Македонка Шутова
Дата на издаване: 04.06.2018
Издателство: ИвиПет
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 180
Тегло: 230 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Сезонът на мечтите“ e история за млада художничка, подложена на емоционално насилие от страна на своя влиятелен съпруг. Душата ѝ преминава през всички сезони на обсебващата любов и контрола, докато намери спокойствие в своя пети сезон – сезонът на Мечтите. Какво прави жертвата „жертва“ и насилникът „насилник“ се крие в детството на двамата.

„Всеки живее в собствения си ад. За едни той е, когато реалността се разминава с подробния план за живота, който са си начертали. За други се състои в неуспеха да се сдобият с нещо, което са искали и са изпуснали от глупост. За някои обаче това е собственият им живот, който доброволно, заради доброта или наивност, са подарили на някого с цялата си любов. Някой, който се беше възползвал от него по най-безскрупулния начин; някой, който беше откраднал мечтите, опустошил душата им и беше оставил единствено страх и покорство.

Дали е възможно да ги накараме да видят звезди в тъмнината? Дали може да ги изтръгнем от привикването към контрола и изолацията, в която бяха принудени да живеят, забравили кои са и какви са? Дали може да ги накараме да повярват, че не заслужават отношението, което получават, и да ги накараме да се борят? Може би все още не е късно.
Може би някой чака да чуеш какво има да ти казва. Единственото, което трябва да направиш тогава, е да слушаш!“


Подобни продукти

Фолк мусака. 25 рецепти за пътя към успеха Фолк мусака. 25 рецепти за пътя към успеха Гергана Маринова, Нина Норд 14.99 лв.
Български разкази Български разкази Борис Христов 12.00 лв.
Веселото гробище Веселото гробище Лора Лазар 14.90 лв.
В стаята, в която спиш В стаята, в която спиш Стефания Панова 13.00 лв.