Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

ДушаАвтор: Мартин Ралчевски
Дата на издаване: 18.07.2018
Издателство: Си-М
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 264
Тегло: 180 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„ДУША“ е сборник от 50 разказа, повечето от които са по действителни събития. Книгата е автентична и емоционална. Истинските имената на някои от героите са посочени, но за по-голямата част от тях са използвани псевдоними.

Това е осмата книга на Мартин Ралчевски, който по образование е теолог. Роден е в София през 1974 г., но от години живее в Англия.

Другите негови книги са „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“, „Емигрант“ и „Антихрист“.

В момента Мартин Ралчевски работи над най-новия си роман „Смисълът в живота“.Тя се доближи, пое сподавено въздух и плахо промълви:

– Ами ако сега променя приятелския тон и кажа, че те обичам?

Очите му се насълзиха.

– По-добре недей! Това са силни думи.

– Така е – прошепна тя и скри лице в дланите си, – но ти някога казваше, че всеки, рано или късно, се връща при онези, които е обичал. И това е самата истина. Ето ме! Аз се върнах. Късно, но се върнах! Затова сега бързам да говоря. Бързам да те прегърна. Бързам да ти кажа, че те обича
 

Толкова любов, милост и трепет има тук, че се съкруших. Почувствах се умита, успокоена и намерила отговор на много въпроси, които дълго време са се таели в мен. Факт е, че добрата литература не може да съществува без човека и че Мартин не е само писател, но е и сърцеведец!

Екатерина Борисова
 

След като я прочетох буквално онемях! Сълзите, които изплаках по нея ме пречистиха. Странно е, но това не бяха сълзи на мъка, а на утеха и щастие. Сигурен съм, че тези живи истории ще вдъхнат вяра и на най-обезверения човек. Защото това не е просто някакъв си сборник с разкази, но книга за живота и истината, която ни сочи най-ценното в света! Душата!

Янко Лозанов
 

Подобни продукти

Разплата Разплата Семьон Малков 0.00 лв.
КНИГАТА НА СЪДБАТА КНИГАТА НА СЪДБАТА Брад Мелцър 0.00 лв.
Приказното огледало на успеха Приказното огледало на успеха Сийка Касабова 11.99 лв.