Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

ДушаАвтор: Мартин Ралчевски
Дата на издаване: 18.07.2018
Издателство: Си-М
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 264
Тегло: 180 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„ДУША“ е сборник от 50 разказа, повечето от които са по действителни събития. Книгата е автентична и емоционална. Истинските имената на някои от героите са посочени, но за по-голямата част от тях са използвани псевдоними.

Това е осмата книга на Мартин Ралчевски, който по образование е теолог. Роден е в София през 1974 г., но от години живее в Англия.

Другите негови книги са „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“, „Емигрант“ и „Антихрист“.

В момента Мартин Ралчевски работи над най-новия си роман „Смисълът в живота“.Тя се доближи, пое сподавено въздух и плахо промълви:

– Ами ако сега променя приятелския тон и кажа, че те обичам?

Очите му се насълзиха.

– По-добре недей! Това са силни думи.

– Така е – прошепна тя и скри лице в дланите си, – но ти някога казваше, че всеки, рано или късно, се връща при онези, които е обичал. И това е самата истина. Ето ме! Аз се върнах. Късно, но се върнах! Затова сега бързам да говоря. Бързам да те прегърна. Бързам да ти кажа, че те обича
 

Толкова любов, милост и трепет има тук, че се съкруших. Почувствах се умита, успокоена и намерила отговор на много въпроси, които дълго време са се таели в мен. Факт е, че добрата литература не може да съществува без човека и че Мартин не е само писател, но е и сърцеведец!

Екатерина Борисова
 

След като я прочетох буквално онемях! Сълзите, които изплаках по нея ме пречистиха. Странно е, но това не бяха сълзи на мъка, а на утеха и щастие. Сигурен съм, че тези живи истории ще вдъхнат вяра и на най-обезверения човек. Защото това не е просто някакъв си сборник с разкази, но книга за живота и истината, която ни сочи най-ценното в света! Душата!

Янко Лозанов
 

Подобни продукти

Искам те Искам те Джуд Деверо 11.00 лв.
Черният котарак Черният котарак Едгар Алан По 6.99 лв.
Никълъс Никълби Никълъс Никълби Чарлз Дикенс 20.00 лв.