Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Танго на животаАвтор: Гергана Павлова-Петрова
Дата на издаване: 24.07.2018
Издателство: Фабер
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 215 мм.
Широчина: 150 мм.
Страници 456
Тегло: 640 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Определена от самия автор като жанр духовен реализъм, “Танго на Живота” представлява едновременно автобиография, житейски пътепис и любовен роман, представящ срещата на автора с нейния съпруг, с когото понастоящем са партньори в живота, в бизнеса и в духовния им път. “Танго на Живота” е откровена изповед на един човек за търсенето и намирането на себе си по отъпканите и неотъпканите пътеки на живота. Изпъстрена с духовните прозрения на автора и осъзнаванията по пътя, с научаванията от житейските премеждия и предизвикателства, “Танго на Живота” танцува в миналото и в настоящето и отваря стремеж към създаване на бъдещето с простичкото – да живеем в лекота.

Тази книга е за търсенето и намирането на себе си в “огледалата” и от Същността.
За срещите с другите и разпознаването на Душата.
За преходното и непреходното по пътя на Духа.
За истинското, неподправеното, за битките и радостта в лоното на Живота…
Споделен от Същността.
 “Запознахме се преди точно 7 години. На 8 август 2010. Няколко месеца след това нарекохме този ден "Фортуна Ден"… Денят на съдбата.
Сякаш невидими нишки се бяха плели и разплитали, а невидими сили бяха в ход и ни тласкаха стъпка по стъпка ~ всеки от двама ни ~ по собствения му криволичещ и неотъпкан път… нагоре по картата на България и към “El Balcon del Mundo”, Балконът на света. За да се срещнем на брега на морето и да потънем в обятията на един нов свят. Светът на Този, когото винаги бях търсила, и на Тази, която го бе намерила.
Всичко започна само месец преди това и се разгърна в танго прегръдката на живота за по-малко от половин година. Но за да бъда още по-точна ~ във Вселенския хронометър на времето ~ за мен всичко бе започнало четвърт век преди това…”

                                                                 


                                                               ОТЗИВИ


(такива са поместени в последната част на книгата “Част…В края след началото”)


 


Прочетох я! Какво да кажа... изпитвам само благодарност, че сподели книгата с мен и възхищение към смелостта и желанието да я споделиш със Света. Тя, мисля, че е писана от теб за Света... за Вселената, за да бъде книгата споделена и да ни направи всички малко по-добри и смирени... Благодаря! – Иван Динков

Уникално творение, като всяка част градира над предходната, така както всъщност и ти си израствала. И много ме удивляваш с непрекъснатата ти само-рефлексия за нещата, които са ти се случвали и ти се случват, защото наистина само по този начин продължаваме по-мъдро напред. Така, както си я започнала книгата от самото начало, наистина е нямало как да не споделиш всичко до дъно… то това и прави книгата ти толкова вълнуваща и с ценно съдържание, защото всичко е преживяно и осмислено. И уроците, които си споделяла – за живота, за бизнеса, за коучинга, за любовтта, за това що е същността и как да я преоткрием у себе си. – Мариета Жекова


Гергана Павлова-Петрова

Гергана Павлова~Петрова е Трансформационен коуч по професия и Творец по природа. След дългогодишен корпоративен опит, през 2010 г. заедно със своя партньор Пламен Петров създават Equinox Partners (www.equinox-partners.bg) – собствена коучинг компания, която предоставя лидерски и мениджърски програми за професионално израстване посредством личностна трансформация.

 

Гергана е Създател и Ко-водещ на Intunity Coaches® (www.intunitycoaches.com) – първата българска програма за обучение по трансформационен коучинг.

 

Понастоящем живее в София, България и в света на хората…

 


Подобни продукти

ПОСЛЕДНИЯТ ТАМПЛИЕР ПОСЛЕДНИЯТ ТАМПЛИЕР Реймънд Хури 14.00 лв.