Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Земя за прицел - поредицатаАвтор: Свобода Бъчварова
Дата на издаване: 20.12.2017
Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 5
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 2184
Тегло: 5000 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
99.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"Когато в края на януари потънах в първия том от “Земя за прицел”, нямах и идея какво ме очаква – след това се заредиха “Наследникът”, “Изборът” и “Гонитбата”, та чак до “Жребият”, която грее като пожар в края на едно дълго пътуване. Клада, на която цяла една страна изгаря. И с нея гори и сухото, и суровото."
Христо Блажев, Книголандия

Прекрасен подарък, тази класическа и същевременно актуална творба е комплимент за всеки интелигентен и ерудиран българин.

България е в зората на следосвобожденското си индустриално развитие, а столицата на страната е работна площадка, по която се прокарват улици и се строят министерства и учреждения. Стремежите са големи, но всеобщото желание за моментално забогатяване – прекалено дребнаво.

Борис Скарлатов вижда ясно курса на прекомерна икономическа и политическа зависимост от чуждестранни капитали и се изправя срещу него, въоръжен с ерудицията и авторитета си. Финансистът е убеден, че ролята на частни банки като неговата е да кредитират прогреса и изграждането на младата държава и търси съмишленици за визионерските си идеи.

На фронта на личния си свят мъжът ще се изправи пред много по-неразрешими битки.Подобни продукти

Японски загадки: Кикунохана Японски загадки: Кикунохана Лора Джо Роуланд 9.99 лв.
МАНЮНЯ МАНЮНЯ Нарине Абгарян 15.90 лв.