Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

ФениксАвтор: Иван Янев
Дата на издаване: 29.08.2018
Издателство: Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 326
Тегло: 280 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Любовта е несправедлива понякога. Това осъзнава главният герой в романа „Феникс“ на Иван Янев. Разочарован, Ян се бори с чувствата към жените от миналото си. Съществена за него е обаче една друга неправда – схемата за трафик на човешки органи, която е прикрита чрез привидната хуманност на евтаназията. Борбата не спира дотук, защото той се сблъсква с безизходицата на една бежанка и дъщеря ѝ. Лейла и малката Амира са притиснати от проливната немилост както на институциите, така и на своите сънародници. Майка и дъщеря са принудени да избягат от мюсюлманските порядки на родината си. По пътя те са премръзнали от болка и разочарование. Ян ги намира треперещи до едно кафене, кани ги вътре и им купува чай и храна. Не чаят ги сгрява, а топлината на неговата доброта. Ян се застъпва за тяхната кауза, но докъде ще стигне и ще успее ли да им помогне? При наличието на немалко опожаряващи битки ще се размърдат ли сред пепелищата крилата на надеждата и новото начало?

Подарък аудио на романа към всеки хартиен екземпляр на „Феникс“
Всеки екземпляр на романа „Феникс“ е придружен от подарък – диск със записана аудиоверсия на романа.
Аудиороманът е във формат MP3. Записът е осъществен в звукозаписното студио на Съюза на слепите в България. Оператор – Стоян Васев, четец – актьорът Здравко Димитров.
Главите на романа „Феникс“ са записани на отделни файлове, което позволява удобното им четене/слушане.
Аудиокнигата е подходяща за хора с нарушено зрение, при шофиране, разходки, сутрешен джогинг, фитнес, почистване, готвене, пътуване в градския транспорт и много още.

Подобни продукти

Възвишение Възвишение Милен Русков 13.00 лв.
Полетът на орела Полетът на орела Иво Топалов 11.95 лв.
Да обичаш дивото. Монголия Да обичаш дивото. Монголия Петя В. Димитрова 15.00 лв.