Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Публична Екзекуция No7Автор: Теодор Вергов
Дата на издаване: 13.08.2018
Издателство: Фабер
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 214
Тегло: 240 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Датата е 28-ми Ноември 2023 година, а Артър Крийг е седмият осъден на публична екзекуция от новата правораздавателна система на САЩ.
За разлика от предходните осъдени, той няма да получи полагащото се на всеки време за разкаяние и сбогуване. Вместо това ще бъде принуден да даде сведения за всички неразкрити доказателства , свързани с извършените от него 33 изключително жестоки предумишлени убийства.
Гражданите са длъжни да наблюдават изпълнителния процес на живо по телевизията, за да осъзнаят последиците от престъпленията и неизбежността на справедливото наказание.
Дали обаче все пак смъртната присъда ще се окаже подходящо средство за постигането на едно по-съвършено и лишено от престъпност общество? Дали съдиите все пак не са просто хора, които биха могли да обрекат на екзекуция някой невинен?
Дали тази жестока екзекуция все пак е способна да поправи извършените злини и да върне непоносимата болка на всички пострадали? Или е способна единствено да демонстрира пълната жестокост на господстващия социален ред и да донесе временна наслада на жадните за кръв и зрелища граждани, от които Държавата отдавна е отнела всички останали удоволствия...


Подобни продукти

Мъжът на 60 (интимно) Мъжът на 60 (интимно) Стефан Димитров 12.00 лв.
Юруците Юруците Алексей Кальонски 15.90 лв.
Post Соц Dot Com Post Соц Dot Com Павел Кандиларов 15.00 лв.
Първата работа на един милениъл Първата работа на един милениъл Мартина Маринова 14.00 лв.