Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Астрология на взаимоотношенията. СинастрияАвтор:
Издателство: Лира Принт
Търговец:
Брой в опаковка: 0
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 240
Тегло: 0 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Авесалом Подводни е роден на 11.05.1953 г. в Москва в семейство на филоложка и математик. Завършва Физико-математически техникум, после Държавния Университет „Ломоносов", без да проявява особени наследствени заложби.

Дълги години работи като програмист и приложен математик. След 1980 г. съсредоточава усилията си в разработка на хуманитарни програми, което го връща към интересите му от детските години - природосъобразно и енергийно лечение, психология и Фройдистката концепция за тълкуване на сънищата.

През 80-те години изучава източна философия и езотерика, медитация, йога, хиромантия, астрономия, нумерология, нетрадиционни лечебни методи, като същевременно се запознава с много лечители и практикуващи магове. През 1986 г. започва да чете лекции по астрология и след няколко години практика систематизирано излага теоретичните и експериментални резултати в няколко книги. През 1988 г. разработва собствена оздравителна концепция, съчетаваща физически и енергийни методи, уникална програма за гимнастика и масажи, които прилага в практически тренинги из цяла Русия и зад граница.

Написал е над десет авторски книги. Живее в Москва, колекционира минерали, които използва в масажната си практика, води курсове по оздравителна гимнастика, астрология и психология.

Тази книга е посветена на изкуството да се тълкуват двойка хороскопи, като се отчита взаимодействието на планетните влияния в наталните карти на партньорите — независимо дали съчетанието е родител-дете, съпруг-съпруга, учител-ученик, началник-подчинен.

Разгледани са партньорските съюзи на различни еволюционни нива и съответните начини на интерпретация на планетните съвпада и синастричните дъгови аспекти.

Книгата е предназначена за читатели, които владеят основите на астрологията и се интересуват от темата за взаимоотношенията между хората.Подобни продукти

Уникална книга на астрологията Уникална книга на астрологията Клавдий Птолемей 9.50 лв.
Хорарна астрология Хорарна астрология Алфи Лавоа 7.00 лв.
Обичам те според зодията limited edition Обичам те според зодията limited edition Марияна Добранова 7.00 лв.