Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Астрология на взаимоотношенията. СинастрияАвтор:
Издателство: Лира Принт
Търговец:
Брой в опаковка: 0
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 240
Тегло: 0 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Авесалом Подводни е роден на 11.05.1953 г. в Москва в семейство на филоложка и математик. Завършва Физико-математически техникум, после Държавния Университет „Ломоносов", без да проявява особени наследствени заложби.

Дълги години работи като програмист и приложен математик. След 1980 г. съсредоточава усилията си в разработка на хуманитарни програми, което го връща към интересите му от детските години - природосъобразно и енергийно лечение, психология и Фройдистката концепция за тълкуване на сънищата.

През 80-те години изучава източна философия и езотерика, медитация, йога, хиромантия, астрономия, нумерология, нетрадиционни лечебни методи, като същевременно се запознава с много лечители и практикуващи магове. През 1986 г. започва да чете лекции по астрология и след няколко години практика систематизирано излага теоретичните и експериментални резултати в няколко книги. През 1988 г. разработва собствена оздравителна концепция, съчетаваща физически и енергийни методи, уникална програма за гимнастика и масажи, които прилага в практически тренинги из цяла Русия и зад граница.

Написал е над десет авторски книги. Живее в Москва, колекционира минерали, които използва в масажната си практика, води курсове по оздравителна гимнастика, астрология и психология.

Тази книга е посветена на изкуството да се тълкуват двойка хороскопи, като се отчита взаимодействието на планетните влияния в наталните карти на партньорите — независимо дали съчетанието е родител-дете, съпруг-съпруга, учител-ученик, началник-подчинен.

Разгледани са партньорските съюзи на различни еволюционни нива и съответните начини на интерпретация на планетните съвпада и синастричните дъгови аспекти.

Книгата е предназначена за читатели, които владеят основите на астрологията и се интересуват от темата за взаимоотношенията между хората.Подобни продукти

Уникална книга на астрологията Уникална книга на астрологията Клавдий Птолемей 9.50 лв.
Вътрешни планети Вътрешни планети Лийз Грийн 13.00 лв.