Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Астрологически домовеАвтор: Дейн Ръдиър
Издателство: Лира Принт
Търговец: Лира Принт
Брой в опаковка: 0
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 208
Тегло: 0 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Един от най-популярните трудове на Дейн Ръдиар, Астрологическите домове е класическа книга в съвременната астрология, продадена в повече от 100 000 екземпляра и преведена на 12 езика. Тя е задължително четиво за всеки студент по астрология, който иска да вникне в дълбокото значение на дванадесетте дома - тема единствено повърхностно засегната в множеството книги по въведение в астрологията. Измежду широкоовхватните разработки на Дейн Ръдиар тази книга е най-лесно възприемливата и практична - особено подходяща за начинаещи и напреднали ученици. Освен разширеното тълкуване на значението на всеки дом, Астрологическите домове включва:

 интерпретации за всяка планета във дванадесетте дома

 психологически анализ на полярността на двойката Асцендент - Десцендент - значим фактор във всяка карта, изключително рядко споменаван в тематичната литература

разширено философско изследване на цялостния цикъл на трансформация постъпателно през домовете на хороскопа като логичен процес на индивидуалния опит.

 Дейн Ръдиар (1895 - 1985) е считан за един от най-съзидателните творци на своето поколение, който се изявява в разнообразни области - музика, философия, психология и астрология. Неговите новаторски възгледи вдъхват живот на остарели концепции и преформулират със съвременно звучене психилигическите и философски трактовки, които могат да помогнат на личността да се настрои в съзвучие с космическите цикли и дълбокото им значение.

Дейн Ръдиар е международно признат пионер на модерната личностно-ориентирана астрология.

Виж всички книги от Лира Принт тук


Подобни продукти

Магията на картите Таро Магията на картите Таро Кристин Димитрова 27.00 лв.
Истинска измислица + DVD Истинска измислица + DVD Мирела Рая 12.00 лв.