Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Астрология, психология и четирите елементаАвтор: Стивън Аройо
Издателство: Лира Принт
Търговец: Лира Принт
Брой в опаковка: 0
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 240
Тегло: 0 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Стивън Аройо

АСТРОЛОГИЯТА, ПСИХОЛОГИЯТА И ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА

Един енергиен подход към астрологията и неговото приложение в изкуството на консултацията

Тази книга разглежда връзката на астрологията с модерната психология и прилагането й като практически метод за разбиране настройката на индивида спрямо силите на вселената.

Настоящата разработка на Стивън Аройо ясно показва как да свържем астрологията с истинското разбиране на енергиините вибрации. Тя включва и практически инструкции за тълкуване на астрологическите фактори - по-задълбочени, отколкото обикновено откриваме в учебниците по астрология.

През 1973 година първата част от тази книга е наградена от Британската астрологическа  асоциация като най-значим принос за астрологията през съответната година.

ЧАСТ I  АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ

Първа част изчерпателно обяснява как астрологията може да бъде най-ценният психологически инструмент за разбиране на самия себе си и другите. Анализирайки научните, философските и интуитивните измерения на дисциплината, тази част е ориентирана към лаиците без астрологически познания, предназначена е за учащи и професионалисти, както и за ангажираните в каквато и да била форма на консултиране.

ЧАСТ II  ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА. ЕДИН ЕНЕРГИЕН ПОДХОД ЗА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА РОЖДЕНИ КАРТИ

Част II по-специално разглежда тълкуването и практическото приложение на астрологическите фактори, базирано на участващите в хороскопа енергии (въздух, огън, вода и земя). Тя представя динамично приложение на астрологическото познание, което изяснява и осветлява традиционните техники и значения, като ги поставя в перспективата и разбирането на виталните енергии, вътрешноприсъщи на всеки жизнен процес.