Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Астрология, психология и четирите елементаАвтор: Стивън Аройо
Издателство: Лира Принт
Търговец: Лира Принт
Брой в опаковка: 0
Височина: 0 мм.
Широчина: 0 мм.
Страници 240
Тегло: 0 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Стивън Аройо

АСТРОЛОГИЯТА, ПСИХОЛОГИЯТА И ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА

Един енергиен подход към астрологията и неговото приложение в изкуството на консултацията

Тази книга разглежда връзката на астрологията с модерната психология и прилагането й като практически метод за разбиране настройката на индивида спрямо силите на вселената.

Настоящата разработка на Стивън Аройо ясно показва как да свържем астрологията с истинското разбиране на енергиините вибрации. Тя включва и практически инструкции за тълкуване на астрологическите фактори - по-задълбочени, отколкото обикновено откриваме в учебниците по астрология.

През 1973 година първата част от тази книга е наградена от Британската астрологическа  асоциация като най-значим принос за астрологията през съответната година.

ЧАСТ I  АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ

Първа част изчерпателно обяснява как астрологията може да бъде най-ценният психологически инструмент за разбиране на самия себе си и другите. Анализирайки научните, философските и интуитивните измерения на дисциплината, тази част е ориентирана към лаиците без астрологически познания, предназначена е за учащи и професионалисти, както и за ангажираните в каквато и да била форма на консултиране.

ЧАСТ II  ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА. ЕДИН ЕНЕРГИЕН ПОДХОД ЗА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА РОЖДЕНИ КАРТИ

Част II по-специално разглежда тълкуването и практическото приложение на астрологическите фактори, базирано на участващите в хороскопа енергии (въздух, огън, вода и земя). Тя представя динамично приложение на астрологическото познание, което изяснява и осветлява традиционните техники и значения, като ги поставя в перспективата и разбирането на виталните енергии, вътрешноприсъщи на всеки жизнен процес.

 


Подобни продукти

Завръшането на окултизма Завръшането на окултизма Авесалом Подводни 10.00 лв.
Зодии на вкус Зодии на вкус Марияна Добранова 25.00 лв.