Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Цветята на дъждовната гора

ISBN: ISBN: 9789547712249 ; Художествена литература


Автор: Марго Бъруин
Издателство: Кръгозор
Търговец: Кръгозор
Брой в опаковка: 1
Височина: 145 мм.
Широчина: 210 мм.
Страници 296
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Какво е желанието на сърцето ви

В центъра на Манхатън, скрита в задната стаичка на една обществена пералня, се намира тайна „градина” с девет редки и ценни растения. Всяко едно от тях носи любов, власт, безсмъртие, богатство, свобода, магически сили, приключение, сексуалност и мъдрост…

Когато случайно открива това царство на тропически растения, Лила е на границата на отчаянието. На 32 години е (с разбит брак и служебни разочарования) и не знае в каква посока да поеме. Животът в големия град й е отнел всички илюзии. Тя е впечатлена от собственика на екзотичните растения – Арманд. Но прави грешка и става причина да откраднат ценната му колекция. Чувството й за вина я принуждава да се отправи на магическо пътешествие в дъждовните гори на Юкатан, Мексико, за да открие и върне загубените девет растения на желанието, които ще донесат на този, който ги събере на едно място, цялото щастие на света.

Накъде ще я отведат желанията на нейното сърце?
Готови сме цял живот да вървим по един и същ път и няма да го сменим само от любопитство, дори да ни е втръснал до полуда и да се оплакваме постоянно. Трябва някой отгоре да го препречи и да обяви, че е в ремонт, за да ни тласне към другото разклонение.

Магическа реалност в духа на Исабел Алиенде и Карлос Кастанеда.