Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Тестове по математика. Подготовка за национален изпит след 7 клас

ISBN: 9789549455434; Учебна литература


Автор: Лилия Дилкина, Константин Бекриев
Издателство: Коала прес
Търговец: Коала прес
Брой в опаковка: 1
Височина: 166 мм.
Широчина: 233 мм.
Страници 128
Тегло: 0,248 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
6.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Националният изпит по математика за кандидатстване след 7. клас се провежда под формата на тест, включващ както въпроси с избираем , така и въпроси със свободен отговор. Съгласно новата учебно-изпитна програма по математика равнището на компетентностите на седмокласниците се проверява с тест в два модула:
* Модул за национално външно оценяване (първи модул), с време за работа 60 минути и съдържащ 25 задачи, които са структурирани с четири възможности за отговор, от които само един е правилен.
* Допълнителен модул (втори модул), с време за работа 90 минути и съдържащ 5 задачи с отворен отговор , от които 3 задачи с кратък отговор и 2 задачи с разширен отговор.

Оценката от изпита се формира въз основа на резултатите от двата модула, взети заедно.

Сборникът съдържа 15 теста по математика, съставени по образеца на МОМН за националния изпит по математика след 7. клас. Той ще подпомогне подготовката на всички седмокласници за успешно представяне при националното външно оценяване. Помагалото ще допълни и обогати знанията на тези ученици, които ще полагат изпит по математика за прием след 7. клас.

Подобни продукти

Национално външно оценяване 6. клас: Български език и литература Национално външно оценяване 6. клас: Български език и литература Лора Живкова, Ваня Маринчева, Минка Тончева, Нина Николова 7.50 лв.
Сборник с текстови задачи по математика за 1. клас Сборник с текстови задачи по математика за 1. клас Юлияна Гарчева, Ангелина Манова 3.90 лв.