Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Славянобългарски манастир „Св. Вмчк Георги Зограф” – Света Гора, Атон

Издателство на Славянобългарски манастир „Св. Вмчк Георги Зограф” – Света Гора, Атон

Щанд в Книжна борса ИСКЪР:ц

тел: 804 31 38

Виж кнгите на издателството тук

Славянобългарският манастир „Св. Вмчк Георги Зограф” на Света Гора, Атон  поставя начало на книгоиздателска дейност през 2000 г., с благословението на Игумена и Манастирския Събор.
Първоначално са издадени книги, посветени на аскетическия подвиг на светогорския старец Паисий, „Жития на светиите” за всеки месец от годината, 5-те тома на сборника с аскетически трудове – „Добротолюбие” и др.

Тематично книгите на Зографския манастир могат да се подредят в следните направления: Свещено Писание, книги за Пресвета Богородица, молитвослови, акатисти и канони, жития на светиите, „Добротолюбие”, светоотечески творения, съвременни подвижници на благочестието, вероучение, догматическо богословие, апологетика, издания на историческа тематика и православна духовна литература за деца и юноши.

Читателите могат да се запознаят с цялостното съдържание на 22 от книгите на Зографския манастир на адрес: http://sveta-gora-zograph.com/, както и да се осведомят за списъка от заглавия в настоящия момент, които биха могли да си закупят или поръчат.