Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Локус Пъблишинг

Книгите на "Локус Пъблишинг" може да намерите в
Книжна борса "ИСКЪР",ц
или да поръчате на едро и дребно от сайта на борсата

За контакти:
тел.: 0888 700 785
e-mail: office@locus-publishing.com
web: www.locus-publishing.com

 

"Локус Пъблишинг" разпространява книгите с марка: Локус, Intense, Инк и Нов Български Университет
Локус Пъблишинг специализира в сферата на бизнес познанието.
Предоставяме внимателно подбрани книги, адресирани към начинаещи и утвърдени мениджъри, търговци, специалисти по маркетинг и реклама, финансови експерти  и всички, които се стремят към осъществяване на успешен бизнес.
Наши партньори са водещи световни издатели на бизнес литература, представящи водещите идеи, теории и опит на световнопризнати автори и практици.
Книгите ни помагат на компаниите и хорана да постигат целите си, като се възползват от опита на най-дорите световни авторитети! Сред нашите автори са Филип Котлър, Серджо Зийман, Едуард де Боно, Ричард Кош, Сет Годин, специалисти от Харвард Бизнес Скул и много други.

 Заглавията с марка Intense представят съвременни произведения, които носят духа на модерното, интелигентното, остроумното писане.
 Любителите на добрите истории, превърнали се в привлекателни кинематографични творби, откриват в героите своите страхове, надежди и провокации...
Читателите ни споделят вечната потребност от утехата на думите и посланията на хората, които са наясно със силата и смисъла им. Взискателните поклонници на класическото художествено наследство има какво да открият при нас.
Същевременно животът става все по-динамичен и трескав. Тези, които търсят провокациите и литературата без страх от скандалното, но смело вглеждане в душата на съвременника, ще намерят своите автори в каталога ни.