Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Новини

book-conference.jpg

Конференция на Biblio.bg

Конференция за технология за електронно публикуване

Guide_Rodopi-BG1.jpg

Пътеводителят РОДОПИ - В ТЪРСЕНЕ НА КОРЕНИТЕ с официално представяне в Смолян

На 20 март (четвъртък) от 17:30 ч. в Планетариум Смолян ще бъде представен официално първият по рода си пътеводител за новия туристически регион Родопи. Изданието обхваща информация за цялата планина, поднесена по нестандартен начин и с лично отношение към бъдещето на туризма в региона.

plakat2.jpg

Представяне на книгата ЦИГУН ЗА ЗДРАВЕ

На 28 февруари (петък) от 18 ч. в зала 1, Център за източни езици и култури на адрес бул. „Тодор Александров“ 79 ще бъде представена книгата на Станчо Станев "Цигун за Здраве"

Ian Livingstone and Al Toro.jpg

Интервю с Иън Ливингстън, автора на "Кръвта на зомбитата" една от най-успешните модерни книги-игри

Прочетете обширно интервю с автора на следващата хитова книга-игра в България - "Кръвта на зомбитата"

Untitled-1.jpg

Третото издание на РАЙ вече в книжарниците

Търсете ни и на Софийският международен панаир на книгата

панаир-на-книгата.jpg

БГкнига на Софийския международен панаир на книгата

Най-почитаният месец за четене настъпи и докато скрежната зима се чуди да ни затрупа ли или не, ние, екипът на БГкнига, ви предлагаме да поемете инициативата и на своя глава да я затрупате с книги!

1463102_475182009265715_332061343_n.jpg

Премиера на Акваними

Владимир Шишков и издателство Еуниката ви канят на представянето на сборника с модерна поезия "Акваними". На 5.12.2013 “+Това” на ул. "Марин Дринов" № 30 ще отвори вратите си за премиерата на книгата и почитателите на съвременната българска поезия.

1374039_10152008491908156_608839307_n.jpg

Студентски куиз и книги-игри

От БГкнига сме подготвила за участниците от куиза най-новите увлекателни книги-игри - Призвание герой 1, Призвание герой 2 и Калоян и златният печат.

стаси.jpg

Стeнли с представяне на Есенния базар на изкуствата

На 20 октомври от 14ч. до 20ч. в рамките на Есенния базар на изкуствата и творческите занаяти Станислава Тодорова – Стенли, авторката на творбата „Нещо в мен, нещо в теб“ ще представи книгата си пред читатели и почитатели.

1186907_584899808222686_2144206931_n.jpg

Дневниците на Калоян временно изтеглени от пазара

Скъпи читатели, обръщаме се към вас, за да споделим, че „Страници от раЯ. ДневницитЕ” ще бъде изтеглена от пазара.

Елфи, джуджета, хора и прочие бледокожа сволоч - очакваме ви на София Диша!

Екипът на БГкнига се радва да съобщи на феновете на книгите-игри, че в неделя, 11.08, няма да ви се наложи да преговаряте с арогантни водачи, да се сражавате с решителни противници и да смажете предателите, сеещи разкол в собствените ви редици. Защото в рамките на събитието „София диша” на шатрата на книгите - игри ще може в безопасност да поговорите с Майкъл Майндкрайм и други велики автори на жанра, без да се опасявате от нож в гърба...

korica-mazoh.jpg

Изпращам ти хиляди целувки... Твой роб, Леополд

С тези думи Леополд фон Захер-Мазох завършва едно от стотиците писма, адресирани до съпругата му. Биографичната книга на Ванда разкрива много интимни подробности от необичайния живот на семейството, изпълнен с премествания, пътувания, покойни и бурни моменти, привързаност и омраза. Садистичен в мазохистичните си желания, привидно плах, но вътрешно деспотичен, Мазох превръща живота на Ванда в низ от непрестанни тревоги.

korica za bg kniga.jpg

На един дъх разстояние от теб съм... казва Радослав Гизгинджиев в новата си книга

Екипът на БГкнига има удоволствието да съобщи, че втората книга на Радослав Гиздинджиев вече е в печат!

Книга за татковци в българските библиотеки

Благодарение на Забавното лятно четене 2013 Невероятните приключения на Унки Марлюнки достигнаха и библиотеките на няколко български града. Малките читатели на Гоце Делчев, Смолян, Копривщица, Сопот, Кърджали и Хасково вече ще могат да добавят в читателските си дневници и Книга за татковци.

stenly_premiera.JPG

Нещо в мен, нещо в теб на Летния Базар на Изкуствата и Творческите Занаяти

На 16.06. в рамките на Летния Базар на Изкуствата и Творческите Занаяти ще се съберат на едно място творци от най-различен характер, които ще представят ...