Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Калин Терзийски представя За ползата от позите в рамките на Sunday Art Report

Второто издание на тазгодишния музикално-литературния фестивал SUNDAY ART REPORT ще бъде тази неделя (29.01.2012 г.)
Специални музикални гости са P.I.F. и Rubikub, а Калин Терзийски ще представи на живо последната си книга „За ползата от позите”. Литературното четене е с обявен стартов час от 22:00.
Припомняме ви, че миналата седмица Светльо Витков представи бъдещата си книга "Наръчник на кандидат президента".

Тази неделя четенето е предшествано от други, не помалко интересни събития;

Началото ще бъде дадено в 20:00 часа с проекта на Гери Турийска – „Пощенска кутия за приказки”. Новата тема е „Точка на пречупване”, а всеки желаещ може да изпрати своя разказ, поезия или просто нахвърляните си мисли по темата, до 27 януари на  или в действително закачената пощенска кутия в клуб Строежа. Тепърва ще бъдат обявени имената на популярните личности, които ще прочетат на сцената избраните анонимни писма.
От 20:45 отново Гери Турийска ще излезе начело на Rubikub в компанията на Ангел Дюлгеров (китара), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Росен Ватев (ударни). Музиката, която правят е с нежно, акустично звучене, смесица от джаз, суинг, боса нова и лаундж. С тях на сцената ще се качат Цветелина Ченодова и Ясен Зердев, за да изпълнят съвместните си песни с RUBIKUB. 
В 22:45 часа на сцената в Строежа ще се качат момчетата от ПИФ, от които публиката на SUNDAY ART REPORT има чудесни спомени от участието им на същия фестивал точно преди година. Групата не спира да работи върху нова продукция и с всеки изминал концерт представя нов момент от развитието си.

Клубът ще отвори в 19:00, а билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg – Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък. Броят на местата ограничен до 250.

Sunday Art Report е вече утвърдена поредицата от събития, представящи музикални групи, книги, филми и театрални постановки, с домакинството на Строежа.