Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Празник на детската книга

За трета поредна година Асоциация „Българска книга” и издателство „Фют” са инициатори на отбелязването на 2 април – Международния ден на детската книга. Целта е той да се превърне в истински празник за децата, който допринася за утвърждаването на книгата и четенето като ценност.
Ето защо освен празник за децата, отбелязването е съпътствано с предварителна информационна кампания „Подарете на детето си книга, подарете му празник!”.

И тази година празникът в София ще се проведе около езерото Ариана, но на 31 март и 1 април (събота и неделя), и ще се съпътства от базар на детската книга. Таксата за участие ще покрие част от разходите по организацията на базара и информационната кампания. Програмата включва представителни щандове на издателите на детски книги, както и сцена, на която всеки от издателите да представи своя собствена програма.
Издателствата, които предлагат детски книги, и желаят да участват в празника и базара, могат за направят заявка за учатие до 29 февруари 2012 г. на e-mail:   и  .