Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Нашата Земя зависи от Нас

Утре вечер в 20.30 ч., всички ние от екипа на БГкнига, ще изгасим осветлението в домовете си, за да се включим в инициативата „Часът на Земята” на WWF.
Тя е създадена, за да се противопостави на най-голямата заплаха, пред която се е изправяла някога нашата планета - промените в климата. Акцията се основава на едно съвсем просто действие – всички светлини се изключват за един час като послание за нуждата от незабавни мерки срещу промените в климата.

Всъщност, всеки от нас, без усилия, но най-вече чрез изградени навици, може да се включи в борбата с глобалното затопляне.
Помислихме, какво можем да направим в офиса на БГкнига, както и в личните си домове. Обещахме си да не забравяме да изключваме мониторите на компютрите си, докато не работим с тях, както и да се запознаем с енергийно ефективните офис уреди.

Иначе, обожаваме допира на хартия, но ще продължаваме да изпращаме на колегите и клиентите си предимно електронни картички. Предвиждаме се до работното си място с обществен транспорт, а когато времето позволява (все пак сме дами и си правим прически) - с колела. Когато някой от нас ползва автомобил, предлага на колегите си споделено пътуване.
И най-вече - разказваме на приятелите и колегите си за всичко това.