Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Свалете безплатно най-предпочитаната електронна книга от е-книжарницата на М-Тел на 24-ти май

АБВ и М-Тел стартират класация на най-предпочитаната електронна книга. От 14 до 22 май потребителите на abv.bg ще могат да посочат своята книга-фаворит сред 50-те най-предпочитани заглавия в M-Tel eBook. 50-те заглавия ще бъдат качени на www.abv.bg в понеделник и всички потребители на електронната поща ще могат да дадат своя вот за любимата си книга.
На 24 май, в Деня на славянската писменост и култура, книгата, събрала най-много гласове, ще бъде безплатна за всеки потребител на електронната книжарница.
Един от всички, които в празничния ден свалят книгата - победител или друго заглавие, ще спечели от М-Тел електронен четец pocketbook 603.
M-Tel eBook има в каталога си над 1000 книги. Книжарницата има близо 4000 уникални потребители. Сред книгите има класика в оригинал, периодични издания, учебни помагала и много хитови заглавия, благодарение на партньорството с издателство “ БГ книга“.
Съвсем скоро „по рафтовете” на книжарницата ще се появят и книги за слушане.
Напълно безплатно от електронната книжарница на Мобилтел могат да се изтеглят всички книги, които са включени в задължителната програма за изучаване в училищата. Телекомът работи активно за дигитализацията на всички учебници и учебни помагала.

Повече информация за конкурса можете да намерите от днес на 14 май на: www.abv.bg.