Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

БГкниг@ с нови партньори в електронното книгоиздаване и книгоразпространение

В разгара на лятото, когато се пътува и  чете повече от всякога, запитванията и поръчките на електронни устройства за четене превърнаха телефоните на БГкниг@ в горещи линии.  Естествено се  разшири и партньорската ни мрежа по отношение на продажбата на електронни книги в защитен вид. 

Електронното съдържание, което БГкниг@ дистрибутира, вече може да бъде намерено и в сайта My E-book. Обръщаме ви внимание, че поради високите критерии за качество  на нашите партньори на Shop My E-bookпредпочитаният файлов формат ще бъде е-PUB,а на PDF ще бъдат предлагани само издания като списания или учебници, чиято структура го изисква.

Щастливи сме да споделим, че на пазара на електронни книги у нас стъпва и издателска къща „Хермес”. Сред първите десет книги, които читателите могат да си изтеглят в електронен формат са  „Нека ти разкажа” на Хорхе Букай, „Стъпки в пясъка” на Антоанета Баева и „За силата на мисълта” на Петър Дънов.

БГкниг@ работи за осигуряването на стабилна система за съхранение, защита и дистрибуция на електронни книги, която да обслужва както издателства и автори, така и книжарниците желаещи да предлагат съдържание в електронен вид. Работим с всички издателства в България, отворили издателските си програми за електронното книгоиздаване. Предлагаме на своите партньори- автори и издатели безплатни консултации и помощ за преминаване към електронното книгоиздаване.