Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Промяна на статуквото с поредния студенстки куиз в Строежа

"Освен че непрекъснато доказваше и заключваше абсурдните си теории с постулата "Такова е статуквото, такова и ще бъде", но и самият той излъчваше една особена непроменливост и стабилност в поведението, сякаш природните и обществени закони не важаха за него, а по-скоро заобикаляха тази канара от категоричност в мнението."

Това е описанието на един от персонажите в книгата "Post Соц Dot Com", а вярвата в това, че статуквото може да бъде промено не напуска нейния автор - Павел Кандиларов.

Неслучайно с екземпляри от "Post Соц Dot Com" ще бъдат наградени част от участниците в организирания от движение "Промяна за студентите" студентски куиз. Събитието е част от серия клубни куизи, които се организират на територията на Студентски град с любезното домакинство на клуб "Строежа". Тази вечер е последното издание от квалификациите, а финалът, на който ще се срещнат най-добрите 8 отбора (от общо 32), е насрочен за 4 декември.

Освен "Post Соц Dot Com" участниците ще получат напитки и още интересни награди, осигурени от „Жанет 45“, „Рива“, "Заедно в час", "National Geographic България", "M3 College", "Училище за Европа", "М8М", Teacher.bg  и БГКнига. След състезателната част всяка една от вечерите продължава с музикална програма, като за днес специални гости ще бъдат "KOTTARASHKY & The Rain Dogs"

В предстоящото издание участие ще вземат основно студенти от УНСС, Софийски университет, УАСГ, Медицински университет и Технически университет-София. Част от специалностите, които записалите се за куиза изучават там, са: Медицина, Право, Международни отношения, Финанси, Бизнес икономика, Човешки ресурси, Енергиен бизнес, Публична комуникация, Публична администрация, Авиационна техника и технологии, Физика, КПТМ, Славянски фолологии и т.н.
Строежа ще отвори врати в 18:00. Съревнователната част стартира в 19:00, а концертът на KOTTARASHKY & The Rain Dogs започва точно в 22:00. Мероприятието е напълно свободно за посещение, но с цел конфорт и ненадвишаване на капацитета на клуба, влизането и гарантираното присъствие за цялата вечер ще стават с получени на входа на клуба ленти за достъп  - веднага след отварянето му. На миналото издание, с участието на Миленита, Shakermaker и The Smugglers Collective на студентското събитие присъстваха над 300 души. Препоръчва се съобразяването с началните часове.