Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Kакво е имало изобразено на етикета на шампанското на Маркиз Дьо Сад

За кого са най-подходящи печените киселици, защо разумът ни е като градина с дълги и заплетени пътеки и какво е имало изобразено на етикета на шампанското на Маркиз Дьо Сад?- отговорите може да намерите в книгите на Gourmet publishing.

От днес, в офиса на БГкнига вече няма кулинарни тайни- с книгите на Питър Мейл, Лорънс Норфък и Ерика Бауърмайстър- всички тайни са разбулени. Като дистрибутор на едро и партньор в разпространението на електронните и хартиени издания на Gourmet publishing можем да се похвалим, че увлекателните книги за добра храна и хубаво вино са част и от личните ни библиотеки. Изпълнени с чувство за хумор и есенция от типичният френски начин на живот, гарнирани с грандиозни угощения и гастрономически предизвикателства, книгите издадени от нашите партньори са не само чудесен подарък, но и задължително четиво за всеки почитател на хубавия живот.
Препоръчваме Ви горещо да прочетете последната и нашумяла книга "Угощението на Джон Сатърнал", която е като блюдо с печени киселици: " Това е питателно ястие и подхожда най-много на такива, чиято киселина иска сладост или чийто горещ нрав се нуждае от охлаждане. Или и на едните и на другите"
Приятно четене :)