Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Дискусия на тема библиотека Галактики

Издателство „Колибри“ има удоволствието да ви покани на представяне и дискусия на тема библиотека „Галактики“.

Идеята на издателството е библиотека „Галактики“ да включва най-доброто и най-качественото от фантастичната литература, обхващайки диапазона от класически до най-нови представители на жанра. От там и желанието на "Колибри", привлечени от феновете и почитателите на полета на въображението и качествената литература, заедно да създадат най-добрата библиотека в тези жанрове в България.
Литературната вечер ще се състои в клуб Суингинг хол (бул. „Драган Цанков“ №8) на 19 март от 19 ч.
В дискусията ще участват Андрей Велков, идеен създател на поредицата и автор на книгата „Български психар“, Светлозар Желев от издателство „Колибри“, Христо Блажев от „Книголандия“ и Владимир Полеганов, автор на предговора към българското издание на „Зора“ и сценарист на „Под прикритие“.
Ще бъдат представени най-новото четиво от поредицата „Зора“ на Октавия Е. Бътлър, книга първа от трилогията „Ксеногенезис“, а след това ще се дискутират вече излезлите книги от библиотека „Галактики“: „Корпорация „Безсмъртие“ / Цивилизация на статуса“ от Робърт Шекли, „Селцето“ от Кир Буличов и първата част от трилогията „Метрозоната“ на Саймън Мордън – „Уравненията на живота“, както и фентъзи трилогията „Първият закон“ на Джо Абъркромби, и още – първият роман от „Досиетата на Дрезден“ от Джим Бъчър – „Буреносен фронт“ и великолепния дебют на Питър В. Брет „Защитения“.

И нека силата бъде с нас!, призовават от "Колибри"