Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Книга за татковци в списъка на Забавното лятно четене 2013

Наближава стартът на тазгодишната лятна кампания на детския портал Az-deteto.bg и Столична библиотека „Забавното лятно четене“ 2013! Тази година в списъка от хубави книги за деца ще откриете и "Невероятните приключения на Унки Марлюнки", известна още и като "Книга за татковци".

Официалното начало е в 17.00 часа на 28 май (вторник) 2013 г.,в книжарница „Гринуич“ на бул. „Витоша“ 37 а кампанията ще продължи през цялото лято, до първия учебен ден, когато ще приключи. Скоро след края й ще бъдат обявени и резултатите за най-четящ град, най-четящо училище, най-четящо дете и най-четена книга за лято 2013.

Ако и вие искате да бъдете сред най-четящите деца на България, започвайте отсега да се подготвяте и прегледайте списъка с книжки. Набележи си първите страхотни заглавия, които ще прочетеш. 

Гости на събитието ще бъдат посланиците на кампанията детските автори Роси Кота и Петя Кокудева и журналистът, и тв водещ Ники Кънчев. На място ще бъде направена демонстрация как да се регистрирате за участие в кампанията и как да попълвате онлайн читателския дневник. 

Освен това ще има викторина и много страхотни награди за раздаване! 

Институционални партньори на "Забавното лятно четене 2013" са Министерство на образованието, Асоциация Българска книга, Глобални библиотеки, Българска библиотечно-информационна асоциация, УНИЦЕФ България, "Ентусиаст", "Фют", "Сиела", "ПАН", „Инфодар“, "БГкниг@".