Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Книга за татковци в българските библиотеки

Благодарение на Забавното лятно четене 2013 Невероятните приключения на Унки Марлюнки достигнаха и библиотеките на няколко български града. Малките читатели на Гоце Делчев, Смолян, Копривщица, Сопот, Кърджали и Хасково вече ще могат да добавят в читателските си дневници и Книга за татковци.

Кампанията стартира на 28 май, а на откриването в книжарница „Гринуич“ се събраха много от малките приятели на книгите в София. Гости на официалното откриване бяха ученици от няколко столични училища (31-во училище, 6-то училище и учениците от Немско училище София), заедно с техните преподаватели и родители. „Участвайте в Забавното лятно четене” протича от 1 юни до 15 септември, по време на лятната ваканция на децата. При срещите с тях в различните градове малчуганите се информират за това как се попълва онлайн читателския дневник на Az-Deteto.bg.
На края на кампанията, въз основа на анализ на данните от Онлайн читателския дневник се определят детето, прочело най-много книги,  най-четящия град,  най-четящото училище, както и най-четената детска книга за Лято 2013.