Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Подари вдъхновение – сподели книгите, които са вдъхновили теб!

Книгите, онзи малък по размери предмет, наситен с толкова емоции, събрал безброй животи и преплел безброй съдби… Кой би могъл да се откаже от безценната емоция да разгърне страниците и да бъде погълнат от магията?!

Магията на четенето е неповторима и необозрима. Тези, които са се докоснали до нея, тези, които са я преживели, никога не могат да се откажат от това безценно удоволствие. Но представете си какво би било, ако можехте да помогнете на поне още един човек да „открие“ книгите, да се влюби в тях, да ги остави да променят живота му!

Сега можете да го направите! Включете се в „Книгата, която ме вдъхновява“ и споделете с всички вашите любими книги, разкажете за вдъхновението от тях и за начина, по-който те са ви повлияли или променили живота ви.

„Книгата, която ме вдъхновява“ е социална инициатива, организирана от JobTiger, HR компания и кариерен сайт, която стартира на 4 август. В продължение на 12 седмици любителите на книгите и четенето ще могат да номинират своите най-вдъхновяващи книги на онлайн платформа, специално изградена за целта. Всяка седмица ще се излъчва седмичен Топ 3. А на финала, който ще се състои на 1 ноември, Денят на народните будители, ще бъде излъчен Топ 30 на най-вдъхновяващите книги на нашето време.

Можете да разберете повече за „Книгата, която ме вдъхновява“, да номинирате книги и да гласуватена сайта на инициативата: http://www.jobtiger.tv/book

Присъединете се и към групата на "Книгата, която ме вдъхновява" във фейсбук: https://www.facebook.com/groups/834594683231284/