Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

РАЙ в София

След като обиколи големите градове от страната и през изминалия месец се срещна със стотици свои читатели, авторът на бестселъра „Рай“, Радослав Гизгинджиев, ще завърши националното си турне с представяне на трилогията „РАЙ“ в София. Събитието ще се проведе в книжарница БАРД ("Граф Игнатиев" 15) с начален час 19:00 ч.

Гизгинджиев нашумя с книгата „Рай“, която бързо грабна читателите с излизането си в края на 2012 г. Последваха я „Вратите“ и „Пеперудите“, издания на "Фабрика за книги".

Втората и третата част от трилогията градят мостове към  българската история и митология – войната, нестинарството, предразсъдъците и срамните исторически събития по време на Възродителния процес. В стила на магическия реализъм в трилогията „РАЙ“ читателят се запознава с герои и митични създания, които живеят сред нас. Книгите засягат свързаността между хората, паралелите между миналото и настоящето и малките неща, които преобръщат всичко. 

По време на  представянето на трилогията "РАЙ" в София, чрез жребий ще бъде изтеглен късметлия, участник във фотокампанията "Снимай се с Радослав Гизгинджиев и спечели поредицата "Любов"".  Който от вас все още не е изпратил своята снимка, крайният срок е 9.06.20:00 ч.

Разбира се, помисли ли сме и за гостите на столичната книжарница на 10. юни. Каква изненада сме подготвили за тях? Заповядайте и ще разберете.