Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Как да поръчам?

Поръчката в интернет страницата на Книжна борса ИСКЪР е лесна и проста и преминава през няколко стъпки.
Процеса на поръчка, ви дава възможност да изберете да купите продукт с или без регистрация в сайта.
Препоръчваме да се регистрирате, за да можете да следите статуса на своята поръчка, както и да преглеждате минали поръчки.
При поръчка преминавате през следните стъпки:

1. Бутон КУПИ
Бутонът КУПИ ви прехвърля към вашата виртуална кошница, където може да прегледате избраните от вас продукти, да ги премахнете, да се върнете към пазаруването или да продължите към потвърждение на покупката. С натискане на бутона КУПИ се прехвърляте към следващата стъпка от пазаруването

2. Буотн КУПИ БЕЗ ФАКТУРА


В този прозорец имате възможност да посочите дали желате да получите фактура за направената от вас поръчка. Ако желаете да получите фактура, ще трябва да въведете и данните на своята фирма.
В противен случай натиснете бутона КУПИ БЕЗ ФАКТУРА.  Това ще ви прехвърли към прозорец за окончателен преглед на поръчката.

3. Преглед на поръчката
В този прозорец може окончателно да сверите въведеният от вас адрес за доставка, както и да изберете плащане чрез банков превод ако желаете. По подразбиране всички поръчки в сайта са с метод на плащане "Наложен платеж". Това означава, че плащането става в брой на куриера при доставка на поръчаните от вас книги и книжарски стоки.

4. Потвърди поръчката

С натискане на червения бутон "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА" вашата поръчка се записва в нашата система и очаква своето изпълнение. Ще получите потвърждение на посоченият от вас мейл само ако сте регистриран клиент на сайта.

Приятно пазаруване от екипа на БГкнига.