Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Рай на Радослав Гизгинджиев

Романът "Рай" определено е заслужаващ вниманието издателски проект, който преобърна на 180 градуса представите на книготърговците за това коя книга може да бъде успешна и коя не.

Каква беше задачата?
Радослав Гизгинджиев се свърза с нас чрез скайп. Беше разгледал интернет страницата ни в търсене на варианти за разпространение за бъдещия си роман. Целта му беше  широката книготърговска мрежа. Беше убеден в успеха си от самото начало.

Какви услуги изпълнихме за Радослав?
За Радослав издадохме ISBN номер и поехме разпространението на книгата му в широката книготърговска мрежа в страната. Всички други дейности, свързани със създаването и производството, бяха извършени от други организации. Дизайнът, външният вид на книгата и рекламните материали - плакати, бяха изцяло проектирани от автора. При изчерпване на първия тираж от изданието, той се довери на БГкнига да организира издаването и отпечатването на втория тираж.
Излизането на книгата на пазара беше съпроводено от мащабен PR, реализиран най-вече чрез ефекти от визуалното изкуство, както и благодарение на диалогичността на автора. Повече за представянията на Рай може да разберете на Фейсбук страницата на Гизгинджиев.

Какво медийно отражение получи книгата?

От излизането на първия тираж на книгата до настоящия момент Радослав Гизгинджиев направи редица представяния на "Рай" в страната. Създавайки силно впечатление чрез инсталациите и пърформансите, дебютиращият автор предизвика сериозен интерес сред регионалните медии. Успоредно на всичко това, в социалните медии ежедневно се генерираше съдържание, публикувано от читателите на книгата. 


Какво каза клиентът за нас?
„Те непрекъснато се актуализират със световните маркетингови тенденции на книжния пазар. Те са мобилни, коректни, точни и информирани. Комуникацията ни е пълноценна и води до успех."