Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

БГкнига

Бурните вълни на дистрибуцията 

Към настоящия момент БГкниг@ е дистрибутор на едро и дребно на над 1200 продукта от над 100 доставчика. В резултат от усилията за създаване на имидж на коректен партньор, фирмата се превръща в ексклузивен дистрибутор за голяма част от издателствата и авторите, с които работи.
БГкниг@ разпространява книгите на десетки издателства, които имат периодична дейност. Сериозно звено в тази област заемат издателствата с детска и образователна насоченост. Значителен е и списъкът от издателства с едно или две заглавия, които фирмата дистрибутира към книготърговските обекти.

Допълнителна информация ще откриете в списъка „Издателства, автори и доставчици от дистрибуторското портфолио на БГкниг@“

Комините на Фабрика за книги
"Фабрика за книги" е комплексна услуга на БГкниг@, задоволяваща индивидуалните потребности на всички, желаещи да издадат и реализират на пазара своята книга. Създадена е специално, за да удовлетвори нуждите на неопитните издатели и автори, както и на организации от други професионални направления. Дава възможност за постигане на най-добро качество на творчески или бизнес-продукт.
БГкниг@ осигурява професионални услуги от целия издателски и книготърговски цикъл, без да се намесваме в творческата свобода на авторите на импринтните издания, излизащи под логото "Фабрика за книги".

Допълнителна информация ще откриете в списъка „Фабрика за книги“

Чудовищни забавления с Игрите на Гого и вълшебни приказки с двуезичните книги за оцветяване - издателска дейност
В своето издателско портфолио БГкниг@ има няколко художествени и научнопопулярни издания. От края на 2014 г. бе поставено началото на поредица от занимателно-образователни игри за деца. Вече са реализирани и четири двуезични детски издания за оцветяване, чиято тематика е свързана с българските история, традиции и фолклор.