Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Георги Вълков

Георги Вълков, първокурсник специалност Книгоиздаване във ФЖМК, СУ "Св. Климент Охридски" и автор на блога "Книжен Жор" беше мъжкото присъствие в офиса на БГкниг@ през изминалия месец февруари. Под дамската ни принуда, той сподели преживяванията си като наш стажант:


Откъде разбра за стажантската ни програма?
Гриша Атанасов сподели в групата на курса, че БГкниг@ си търси стажанти.

Какво научи, докато беше на стаж при екипа на БГкниг@?
Научих, че работата в издателство е много разнообразна. Някои дни се занимаваш с въвеждане на книги в интернет книжарницата, друг път обикаляш борсата в търсене на други издатели, за да изпълниш дадена поръчка. Едно от най-приятните неща, със сигурност, са задачите, свързани с PR-а на дадена книга. Често пъти то е свързано с комуникация с читателите, което е страхотно.

Сподели нещо за общото настроение.
Млади и красиви, събрани от книгите и общата амбиция... Няма как атмосферата да не е свежа. Диана винаги уцелва момента да сподели някоя история и да разчупи трескавата работа с добро настроение. Чудесен работодател е – предприемчива, сериозна, когато трябва и с невероятно чувство за хумор. Едва ли има книгоиздател (в мъжки род), който не би се радвал усмивката на Стела да присъства в офиса му, заедно с нюха и старанието й.

Би ли препоръчал стаж в БГкниг@ на свои колеги?
Да, със сигурност бих препоръчал стажантската програма на колегите си.