Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Един пътеводител на забравената България

Книгата "Пътеводител на забравената България: от връх Вейката до Долината на стръвниците" съдържа дванадесет интригуващи пътеписа, чиито автори са Вилиан Стефанов и Александър Караджов. Изданието, излязло през април 2013 година под марката "Фабрика за книги", вече се радва на положителната оценка на читателите.

Каква беше задачата на "Фабрика за книги"?
Вилиан Стефанов се свърза с нас по препоръка на известния писател на книги-игри Александър Султанов. Първоначално концепцията за бъдещата книга не беше особено ясна - получихме само готов файл с поръчка за печат и разпространение.

Какви услуги изпълнихме за Вилиан и Александър?
В течение на работата бяха включени и някои от допълнителните услуги, които предлагаме. Направена бе коректура на книгата, разрешени бяха и проблемите с дизайна - подменихме някои снимки, изработихме напълно нова корица и книгоразделители. Издадохме и международен стандартен номер.Какво медийно отражение получи книгата?
Двамата автори не пожелаха да се възползват от нашите PR и рекламни услуги. Уредихме обаче излизането на материал за "Пътеводител на забравената България" във вестник "Галерия". Малко по-късно проведохме и интервю с Вилиан и Александър. На сайта http://forgottenbulgaria.com пък може да разгледате в цветен вариант много от снимките, поместени в пътеписите.

Какво каза клиентът за нас?
Младите пътешественици споделят, че през цялото време е било много приятно да работят с екипа ни и че подхождаме изключително професионално към проектите си. При срещите си с тях всички получихме приятелската покана да се присъединим към бъдещите им преходи.