Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Книгите-игри атакуват офиса на БГкнига!

Книгите-игри ни изненадаха с многообразието от български автори, които активно работят по нови проекти. Оказва се, че този позабравен от нас жанр, е изпълнен с оживление, зомбита, вампири, древни бойци и дори български царе. 
С нас във времето се свързаха няколко различни български автори и създадохме заедно редица книги-игри, активно предлагащи се на пазара в момента. Всеки от тях имаше различен опит в книгоиздаването и писането на книги, но всички те споделяха своите идеи, имаха силно желание да направят качествени продукти и да съживят жанра, който претърпява нова ера както у нас, така и на англоговорящия пазар. 
Сред издадените чрез нас книги-игри от български автори са Патрул за адаПризвание герой 1Призвание герой 2Калоян и златния печат. Преводната първа книга от световно известната поредица Пътят на тигъра също излезе тази есен, а ние очакваме още проекти на българска и преводна литература от ентусиазираните момчета от Книги-игри.нет. 

А, ето и какво казаха те за нас:
"Работим с БГкнига основно поради три причини:
 - Първо, благодарение на тях книгите-игри стигат до книжарниците в цяла България почти в момента на излизането им от печат; а от там - до читателите;
 - Второ, винаги са насреща да помогнат със своя опит във всяка една посока, за да създадем заедно книги, които наистина да зарадват читателите; "Това не е наша работа и не ни касае" от тях не сме чували никога;
 - Трето, много са готини и работата с тях е удоволствие."