Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Борис Стоянов

 Борис Стоянов, второкурсник специалност Книгоиздаване във ФЖМК, СУ "Св. Климент  Охридски" и млад човек с много горещо сърце (два зимни месеца пристигаше в офиса без връхна  дреха) ни впечатли със завидните си технически умения и компетенции. Освен това с размах  коригира цяла една книга и я анотира толкова добре, че авторът й отговори с безмълвно  задоволство. 

Откъде научи за стажантската ни програма?
 Facebook, вълшебното място, където човек може да научи всичко за всеки, а понякога, явно, и по нещо полезно.
Какво научи докато беше на стаж при екипа на БГкниг@?
На първо място, колко е хубаво да работиш в толкова страхотен екип. Видях доста отблизо процесът на създаване на книга от текст и... Научих неочаквано много неща за php и обектноориентираното програмиране.
Сподели нещо за общото настроение.
Страхотно е - дори на тягостните, репетитивни или чисто физически части на работата се гледа с усмивка и... Чак понякога ти е приятно да въвеждаш книги в онлайн каталога! Жоро, Диана и Стела ме накараха да усетя принадлежност към БгКниг@. Не съм емоционален тип, но наистина ще ми липсват хората и обстановката (дори Книжната Планина в единия ъгъл на офиса).
Би ли препоръчал стаж в БГкниг@ на свои колеги?
Аз не правя ли това в момента? С други думи - да, бих и ще препоръчам горещо БгКниг@ на всеки, който пита и доста хора, които не питат.