Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Зорница Стоянова

Зрелите наблюдения на Зорница Стоянова, третокурсник в специалност "Книгоиздаване", направиха впечатление на всички в офиса на БГкниг@. Тя избра да стажува при нас в най-знойния летен месец, като всеки път пътува безстрашно от Костинброд до гара Искър. Сподели ни, че пътуването не я плаши... защото така времето й за четене се увеличава. Не се възмути от нито една задача, която й възложихме, и изпълни всички детайлно и с хъс.


– Откъде разбра за стажантската ни програма? 
– От обява, пусната в групата на ФЖМК (във Фейсбук, разбира се).

– Какво научи, докато беше на стаж при екипа на БГкниг@? 
– Научих, че редактирането и коригирането на текст може да бъде много увлекателна дейност. Научих как да оперирам със сайта на книжната борса. Научих също, че в книгоиздаването и книготърговията все пак има мно-ого работа. Няма да умре книгоиздаването, както много хора упорито се стараят да ни втълпят на нас – студентите по Книгоиздаване.

– Сподели нещо за общото настроение. 
– Настроението е чудесно. С млад  и деен екип явно наистина се работи лесно и приятно. Не усетих стажуването си като бреме, а дори напротив – този месец мина изключително бързо и неусетно. Освен това за мен беше много важно, че всички от екипа проявяваха желание аз като стажант да бъда полезна не само за дейността на БГкнига, но и за мен самата, т.е. да ми влезе нещо в главицата все пак.

– Би ли препоръчал стаж в БГкниг@ на свои колеги? 
Ако някой има желание да научи нещо полезно и в същото време да бъде полезен – да, бих му го препоръчала без да се замислям много-много.