Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Перверзни игри

В края на лятото на 2014 г. дама с псевдоним Ема Томова ни предложи съвместна работа по интригуващ проект – идеята й бе да издаде авторска книга със силно еротично съдържание. Книга, в която описаните преживявания не са просто плод на болни неосъществени фантазии или страхливи мечтания; роман с провокативното заглавие „Перверзни игри”.
Първоначалният ръкопис на творбата премина професионална критическа оценка, впоследствие известният книжен блогър Христо Блажев редактира текста. По негово предложение авторката обогати с още размисли и впечатления някои части от сюжета на романа си. 
Ема Томова се вслуша в съвета ни изданието да бъде луксозно по отношение на печата. Фотографът Дамян Хаджииванов осъществи замислената от Ема еротична фотосесия, по време на която асистира и част от екипа на „Фабрика за книги”. В книгата ще откриете шестнадесет снимки, селектирани след обсъждане на всеки детайл. Положихме много усилия, за да достигнем ако не до идеална, то поне до концептуална поредност на кадрите. В оформлението на книжното тяло внимание привлича и яркочервеният форзац.
Дни преди „Перверзни игри” да бъде дадена за печат, Ема Томова вече разполагаше с обмислена стратегия за продажба на романа. По своя инициатива създаде Фейсбук страницата „Перверзни игри”, където през целия ноември се приемат предварителни поръчки на книгата. Първите читатели ще я получат със специално посвещение.