Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Поредицата Любов на Радослав Гизгинджиев

Съвместната дейност на Радослав Гизгинджиев и „Фабрика за книги“ започна в началото на 2013 г. Днес, почти две години по-късно, обмисляме четвърти тираж на романа „Рай“. Главоломният писателски успех на Радослав обаче не го отдалечи от попрището му на режисьор и актьор. Тази година той подготви четири моноспектакъла:
 - „Тук ли си?“ с участието на Йоко Захариев;
 - „Любовта не може просто да отмине“ със Симеон Владов;
 - „Моето име“ със Стефан Иванов;
 - „Въпреки всичко“ с Диана Димитрова.

Радослав разви тези проекти, като реши да издаде текста на моноспектаклите в четири отделни малки книги. Героите и в четирите творби се изповядват пред себе си, споделят за своите срещи с разноликата любов. В „Тук ли си“ жена чете страниците от своя дневник. „Моето име“ разказва за човек, който търси своето име сред всички ограбващи думи; човек, чието име е и Давид, и Нетърпение, и Един-от-вас. „Любовта не може просто да отмине“ е едно завръщане в изгубеното минало, в дома. А Петра от „Въпреки всичко“ – тя също не се различава от нито един човек, когато се влюби. 

Радослав Гизгинджиев използва всички наши услуги по изготвянето на книжното тяло – предпечатна и печатна подготовка, БГкнига е и дистрибутор на изданията.